Można też pogadać z dobrym spawaczem i złożyć sobie na nowych częściach za 1000 zł
Większy intercooler do 1.8T AUM
Zwiń
X
-
www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
-
-
Zamieszczone przez yiabolWitam
Sory za odgrzanie kotleta ale jaką firmę w Warszawie możecie polecić w której porządnie wykonają mi FMIC w przyzwoitej cenie?
zrobi orurowanie i dobierze Ci coolerataka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Kotlecik się odgrzał to i ja zapytam, w moim AUM chcę założyć FMIC z Iveco Daily ale jednocześnie przełożyć kolektor na ten z BAM, wszystkie graty już mam (ale rym), sporo z S3, między innymi rura pod akumulatorem pod MAP sensor, wężyki i inne pierdółki, zostały tylko do kupienia opaski zaciskowe i kawałek rurki 60mm do podłączenia tego wszystkiego.
Kolektor ma wejście z drugiej strony niż w AUM z racji tego że w BAM są 2 SMICe. Plus taki że nie ciągnę dodatkowo rury na powrót z FMICa do kolektora tylko myk i do góry kilka cm w kolektor.
Co mnie powstrzymuje (oprócz braku czasu na montaż) to obawa przed ew. właśnie lagiem, układ drastycznie się nie powiększa, ale na razie nie mam kasy na program a powrót do SMICa to znów przekładka kolektora :?
Obawiać się tego laga czy nie? Podłączenie FMICa jest pod seryjny układ doładowania (60mm).
Nie mogę się zdecydować aby zacząć to robić :roll:
Komentarz
-
-
Śmiało montujwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz